Een keer een uitgebreider en zoet ontbijt zonder dat je, je schuldig hoeft te voelen! Natuurlijk ook lekker voor de lunch.
Voedingswaarde per persoon: 171 kcal, 7 gram eiwitten, 13 gram koolhydraten, 10 gram vetten, waarvan verzadigd 2 gram en 1 gram vezels.
Bereidingstijd: circa 10 minuten
Ingrediënten
1 /2 banaan
1 ei
1/2 el olijfolie
Kaneel
Bereidingswijze
Prak de banaan en meng met het ei. Tip: om een mooi egaal beslag te krijgen heb ik gebruik gemaakt van een blender. Maak op smaak met kaneel.
Bak voor circa 5 minuten op laag vuur. Draai op de helft de pannenkoek om.
Tip: de overige 1/2 banaan kun je in de vriezer bewaren voor de volgende keer.
Variatietip:
Heerlijk met wat rood fruit of kwark! Wil je wat meer vezels? Dan kun je wat extra havermout door het beslag doen!
Комментарии