top of page
Foto van schrijverCassandra Akersloot

Banaan- ei pannenkoek

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2021

Een keer een uitgebreider en zoet ontbijt zonder dat je, je schuldig hoeft te voelen! Natuurlijk ook lekker voor de lunch.


Voedingswaarde per persoon: 171 kcal, 7 gram eiwitten, 13 gram koolhydraten, 10 gram vetten, waarvan verzadigd 2 gram en 1 gram vezels.



Bereidingstijd: circa 10 minuten


Ingrediënten

  • 1 /2 banaan

  • 1 ei

  • 1/2 el olijfolie

  • Kaneel

Bereidingswijze

  1. Prak de banaan en meng met het ei. Tip: om een mooi egaal beslag te krijgen heb ik gebruik gemaakt van een blender. Maak op smaak met kaneel.

  2. Bak voor circa 5 minuten op laag vuur. Draai op de helft de pannenkoek om.

Tip: de overige 1/2 banaan kun je in de vriezer bewaren voor de volgende keer.


Variatietip:

Heerlijk met wat rood fruit of kwark! Wil je wat meer vezels? Dan kun je wat extra havermout door het beslag doen!

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page