Dit recept is super easy voor de leftovers! En daardoor kan je er een steeds andere twist aan geven, waardoor het nooit gaat vervelen!
Recept voor 2 personen
Voedingswaarde per wrap: 458 kcal, 30 gram eiwit, 33 gram koolhydraten, 20 gram vet, waarvan verzadigd 4,2 gram en 15 gram vezels.
Bereidingstijd: circa 30 minuten
Ingrediënten
Tomatensaus (circa 200 ml)
1 ui
1 teentje knoflook
1 el olijfolie
300 gram (vegetarisch) gehakt
Kruiden naar keuze
1/2 courgette
1 paprika
150 gram (snoep)tomaatjes
Kaas (20+) (circa 30 gram)
Bereidingswijze
Haal de tomatensaus uit de vriezer (want die heb je altijd op voorraad toch? ;)).
Snijd de ui in ringen en de knoflook fijn. Doe ze in de pan met 1 el olijfolie en fruit aan. Voeg het gehakt met kruiden naar keuze toe. Snijd ondertussen de courgette en paprika in stukjes & de tomaten door het midden. Voeg toe het mengsel in de pan.
Bak tot het gehakt gaar is. Ik vond het lekker als er wat bite aan zat, mocht je dit liever niet hebben kun je natuurlijk ook eerst de groenten bakken!
Haal het geheel van het vuur en doe op een bord. Bestrooit met wat kaas en smullen maar!
Comments