Een verassende variant van de krabsalade. Krabsalade met kerrie. Het recept is voor circa 140 gram krabsalade. Bewaar in een afgesloten bakje in de koelkast.
Voedingswaarde per 140 gram: 238 kcal, 13 gram eiwit, 19 gram koolhydraten, 12 gram vet, waarvan verzadigd 2 gram en 0 gram vezels.
Bereidingstijd: circa 10 minuten
Ingrediënten
1 ei
100 gram surimi
2 el mayonaise zero sugar
1/4 citroen
Kerriekruiden
Bereidingswijze
Kook het ei. Snijd de surimi en het ei in kleine stukjes.
Meng de surimi en het ei met 2 el mayonaise. Ik maakte gebruik van de zero variant. Breng op smaak met kerrie kruiden.
Rasp 1/4 citroen en voeg de rasp toe aan het mengsel. Evt. kun je ook nog de sap van de citroen gebruiken.
Variatietip
Wil je hem iets zoeter? Je kunt evt. 1/2 handje (gewelde) rozijnen toevoegen!
コメント